Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. 


Eri puolilla Suomea olevat yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille. Maksamalla jäsenmaksun saat enemmän irti 4H:sta ja tuet paikallista nuorisotyötä.

Hyödyntämällä 4H-jäsenetuuksia paikallisissa, seutukunnallisissa ja valtakunnallisissa kohteissa säästät selvää rahaa. Myönnämme 4H-jäsenille alennuksia myös mm. kursseista, leireistä ja retkistä. 

Liittymällä 4H-jäseneksi Karstula-Kyyjärven 4H-yhdistykseen, saat:

  • 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen
  • Valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut
  • Jäsenalennuksia kursseista, leireistä ja retkistä
  • Monipuolisen, kansainvälisen ja vauhdikkaan 4H-toiminnan
  • Ystäviä, yhdessäoloa ja erilaisia elämyksiä
  • Kursseja ja koulutuksia
  • Mahdollisuuden ansaita omaa rahaa

Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, saat  jäsenkortin ja siihen liittyvät jäsenedut. Jäsenyyden voit perua helposti koska tahansa. 


4H-jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. 

Valitse lomakkeelta ensin 4H-yhdistys, jonka jäseneksi haluat liittyä. Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen (7.1.2020 alkaen). Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa.

Tietoja kysytään mahdollisimman turvallisen toiminnan takaamiseksi. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja säilytetään yhdistyksen reikisterissä ja hävitetään, kun jäsen ei enää ole toiminnassa mukana.