POP UP-Koju marjanvälitystoiminta käynnistyy

25.7.2022

Entisten vuosien tapaan mustikan ja puolukan välitystoiminta Karstulassa ja Kyyjärvellä pyörii satokauden ajan. Nuoret noukkivat tilauksesta marjat ja toimittavat ne asiakkaalle. Asiakas maksaa marjat suoraan nuorelle itselleen. Mustikkasangon hinta on 50€ puhdistettuna. Puolukan hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Nuoret ilmoittavat itsensä noukkijaksi ja asiakkaat ilmoittavat tilaukset 4H-yhdistykseen ja me välitämme tilaukset nuorille. Nuoret ottavat itse yhteyttä asiakkaaseen, kun marjat ovat valmiina luovutusta varten. Toiminnan organisointiin on palkattu Heinon säätiön tuella karstulalainen nuori kesätyöntekijä. 

Nuoret: ilmoita itsesi noukkijaksi tekstiviestillä/WhatsAppilla p. 044 059 6621. Kerro viestissä nimesi ja paikkakunta mihin toimitat marjat (Karstula ja/tai Kyyjärvi).

Marjojen tilaaja: lähetä tekstiviestillä/WhatsAppilla nimesi ja määrä montako sankoa tilaat ja paikkakunta p.044 059 6621.

Toiminnalle on tilattu oma puhelinnumero ja se otetaan käyttöön heti, kun sim-kortti saapuu. Uusi numero päivitetään tähän. Siihen saakka yhteydenotot ylläolevaan toiminnanjohtajan numeroon.