Duunirinki

Duuniringistä apua arkeen! 

 

Nuorten DUUNIRINKI tarjoaa palveluja yksityisille ja yrityksille. Esimerkiksi siivous- ja lastenhoitotöitä 25€/h (sis. ALV).

 Kysy lisää suoraan yhdistyksestä.

 

Duunirinki-toiminta 

 

* on nuorten omaehtoista toimintaa, jossa on mukana aikuinen valmentaja:

Käytännössä nuoret siis suunnittelevat ja toteuttavat työpalvelun markkinoinnin omien kykyjen ja osaamisen rajoissa sekä tietysti hoitavat tilatut työkeikat. Jokainen Duunirinkiläinen voi itse valita mitä työtä haluaa/pystyy/kykenee tekemään. Valmentaja tukee, ohjaa ja auttaa tarvittaessa nuoria KAIKESSA.

* ryhmässä käydään läpi työelämässä tarpeellisia taitoja erilaisten koulutusten kautta:

Koulutustarve kartoitetaan taitojen ja työkeikkojen luonteen mukaan. Koulutusta voi olla mm. Dogsitter, Lastenhoito, Siivoustyöt jne.

* kokontuu säännöllisesti:

Kyyjärvellä kokoonnutaan nuopparilla.Tapaamisten aiheina voi olla vaikkapa tehdyn työkeikan "puiminen", verokortin tutkiminen, Duuniringin markkinonnin tehostaminen ym ym. tilanteen mukaan.

* nuorten työnvälistystiimi, jonka kautta nuoret saavat työkokemusta ja palkkaa

Nuoret itse markkinoivat osaamistaan, mutta valmentaja auttaa, tukee ja ohjaa nuoria markkinoinnissa, työn saamisessa, ongelmatilanteissa jne. Lisäksi valmentaja toimii työtilausten välittäjänä. Tekemästään työstä nuori saa sopimusten mukaisen palkan sekä työtodistuksen.